Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2008

ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (?), ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ!

ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8e9388a328&view=att&th=11cbdfcc88d7552d&attid=0.1&disp=vah&realattid=f_fltgwn9t0

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ!

ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: