Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΣ
Τους Έλληνες Εργαζόμενους,
Τους Έλληνες φορολογούμενους,
Τους Έλληνες ψηφοφόρους,
Την παγκόσμια Κοινότητα,
Και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο και
Κάθε αρμόδιο, πρωθυπουργό, εισαγγελέα, υπουργό παιδείας και προπαντός θρησκευμάτων αν υπάρχει κάπου, κάποιος φυσικά.


Θέμα: «Θέλω να με λένε κι ‘εμένα Χριστινάκη» , ή Έργα και ημέρες της συμμορίας Χριστινάκη και λοιπών διαπλεκόμενων(*)


«Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη, καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία της οικογένειας:
Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004
από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους
επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε ηλικία 35 ετών γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.
Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη θέση στο ίδιο Τμήμα.
Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.
Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης, πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής Χριστινάκης.

Κύριε Πρύτανη
τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να είναι παιδιά καθηγητών;
Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς;
Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;»

Ερώτημα : Υπάρχει κάποιος που θα ασχοληθεί με αυτό το σκάνδαλο, να αποκαταστήσει τα πράγματα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό;

Πρόταση: Προωθείστε αυτό το μήνυμα, αν όχι για να κάνει κάποιος , σ’ αυτό το τσιγκανιστάν, κάτι, τουλάχιστο για να μάθουμε όλοι τι θα πει οικογενειοκρατία, ποιοι και πως κυβερνούν αυτό τον τόπο και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να αλλάξει κάτι.

Μας το έστειλε ο: dnlampos@hotmail.com
Βλέπε για επιβεβαίωση και: http://www.soctheol.uoa.gr/gr/

1 σχόλιο:

mantz είπε...

Ενδιαφέρον (τουλάχιστον!) αλλά με τον καπιταλισμό τι σχέση έχει; Ή απλά είναι η λέξη πασπαρτού και την κολλάμε όπου μας αρέσει;
Αυτό είναι το ελληνικό κρατικό πανεπιστήμιο!